I-a cerut lui Moș Nicolae, permisul luat de polițiști. Răspunsul MAI: „Permisul îl va aduce iepurașul de Paște”

0
767
O conversație dintre un șofer, lăsat fără permis timp de trei luni și polițiști a devenit virală pe rețelele de socializare. Conducătorul auto a scris pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI), că vrea ca Moș Nicolae să-i înapoieze permisul suspendat. Răspunsul oamenilor legii, care gestionează pagina oficială a ministerului , este unul pe măsură. Redăm schimbul de mesaje, dintre șoferul sancționat și polițiști, ce s-a purtat pe Facebook:
“Eu am permisul suspendat 3 luni. Că tot vine Moș Nicolae astă seară, dorința mea este să mi-l aducă. Imi puteți confirma dacă mi-l aduce? Să știți că mi-am făcut și ghetele!
Răspuns:
– Confirmăm că astă seară vine Moș Nicolae;
– Confirmăm că dorința dumneavoastră a fost auzită;
– Confirmăm că ea va fi și îndeplinită… cu un amendament: permisul dumneavoastră îl va aduce Iepurașul de Paște!
Mulțumim pe această cale Moșului, care a înțeles că trebuie să vă dea un timp de 90 de zile să conștientizați că puteți pune în pericol atât viața dumneavoastră, cât și a celorlalți participanți la trafic!
P.S. Cei care au astfel de dorințe de la Moș Nicolae și și-au făcut și ghetele, sunt rugați să doarmă încălțați. Cu siguranță Moșul nu va putea onora așa ceva!”, este discuția de pe rețeaua de socializare, ce a devenit virală pe internet. Postarea a vut zeci de mii de reacții, în doar câteva ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here