Incendiu într-un apartament din Târgu Jiu. Bărbat găsit inconștient

0
159

Un aparatemnt de la etajul I al unui bloc situat în centrul municipiului Târgu Jiu a fost cuprins de un incendiu, noaptea trecută. Pompierii sosiți să stingă flăcările au găsit un bărbat inconștient, în apartamentul afectat de incendiu. Victima a fost scoasă de echipele de intervenție și i s-a acordat primul ajutor în fața blocului. ”La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de lucru cu apa si spuma, o autoplatforma pentru lucru la inaltimi si o ambulanta SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta violent la imobil, cu degajari mari de fum si posibilitate de propagare.
Colegii nostri au intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului concomitent cu operațiunile de recunoaștere pentru identificarea eventualelor victime.
Intr-una dintre incaperile imobilului, o persoana de sex masculin in varsta de 42 de ani a fost surprinsă de incendiu si a fost gasita in stare de inconstienta, intoxicată cu monoxid de carbon.
Barbatul a fost evacuat, i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fata locului, din fericire reușindu-se stabilizarea acestuia. Ulterior a fost transportat la UPU Tg-Jiu. Colegii nostri au reusit sa lichideze incendiul la timp, evitându-se propagarea la intreaga constructie”, a transmis Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Gorj.
Pompierii spun că, din primele date, cauza probabila a incendiului o reprezinta efectul termic al curentului electric, mai exact un redresor lasat sub tensiune si nesupravegheat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here