Infirmieră din Spitalul Județean Tg. Jiu, filmată încărcând varză în mașină, în timpul programului. Conducerea anunță verificări

1
2690

O infirmieră de la Spitalul Județean Târgu Jiu a fost filmată, sâmbătă seara, în timp ce încărca varză, în portbagajul mașinii. Operațiunea, filmată chiar lângă unitatea medicală din centrul municipiului, a fost postată de jurnalistul Claudiu Matei, iar azi, conducerea spitalului a confirmat că angajată era în timpul turei, la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie. „În legătură cu aspectele sesizate în mediul online, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu a dispus începerea unor verificări, astfel că, în cursul zilei de mâine, luni, va fi constituită o comisie de cercetare disciplinară. În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz”, au transmis reprezentanții Spitalului, printr-un comunicat de presă. Managerul instituției se arată deranjat de metehnele subalternilor, care ajung în spațiul public.
„Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale. Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară, căci aceste fapte nu pot rămâne nesancționate. Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă. În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”, a transmis Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here