Iordache recunoaște că nu-l mai vrea pe Romanescu la Primăria Târgu Jiu

3
456

Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, a dat de înțeles, azi, ceea ce s-a vehiculat în spațiul public, în ultima perioadă și anume că nu îl vrea candidat la Primăria Târgu Jiu, pe actualul edil, Marcel Romanescu. Iordache a declarat, la Radio Infinit, că primarul liberal al reședinței de județ nu este pe placul său și caută potențiali candidați. „Marcel Romanescu este primarul municipiului Tg Jiu și cred că normal și de datoria dumnealui este să-și vadă de treburile dumnealui de primar și să stea mai puțin pe la radio și tv. (…) Strategia mea este să facem lucruri pentru orașe, să facem lucruri cu oameni care-și doresc și știu să facă, nu care stau toată ziua la posturile de radio și de tv”, a declarat Ion Iordache, la Radio Infinit. Între cei doi este un război mocnit, încă de un an, odată cu întoarcerea lui Iordache la PNL, împins de șefii de la centru, pe ușa din spate a organizației Gorj a partidului și ajutat să preia șefia structurii.
Șeful liberalilor gorjeni a încercat să aducă și argumente, pentru înlocuirea lui Marcel Romanescu: „Din punctul meu de vedere, în momentul de față, nu este nici ritmul, nici viziunea, nici anvergura de care are nevoie municipiul Târgu Jiu”, a mai spus Iordache.
În ceea ce privește viitorul candidat, senatorul cu un bogat traseu politic spune că va fi selectat în urma evaluării proiectelor aspiranților la o candidatură, pentru Primăria Târgu Jiu. „PNL și-a propus să susțină acel candidat care va avea cel mai credibil de pentru dezvoltare a municipiului Tg Jiu și cel pe care și-l doresc și apreciază oamenii din Târgu Jiu. Va fi o evaluare, la un moment dat”, a mai spus Iordache, la Radio Infinit.

3 COMENTARII

  1. Domn Iodache fiti ceva mai realist.In vreme ce dl.Romanescu muncea pentru municipiu dvs.ati dezertat din PNL pentru a prinde un post caldut(mai bine zis banos si cu numeroase avantaje ) !Acum cand ati revenit(e un termen nepotrivit la modul cum ati fost impus de fapt) in PNL ar trebui s-o lasati mai moale la cat ati facut pentru gorjeni si mai ales pemtru targujieni ! Deci ciocu mic mai ales cand e vorba de actualul primar !

  2. Uitasem sa-i amintesc dlui.Iordache ca a mai facut o promovare „istorica” de data aceasta fiind implicat pentru ca era,se zice,ruda lui.Este vorba de prefecta de Gorj despre care se spune si se rade ca este o nulitate absoluta ! De altfel este bine cunoscut faptul ca aceasta sta mai mereu „inchisa” in birou,oare de ce?Asa ca lasati primarul actual si primaria Tg.jiu si implicati-va mai putin,eventual ocupati-va de Turceni acolo unde sunteti stapan !?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here