La volan, fără permis

0
769

S-au urcat la volan deși aveau permisul suspendat. Este vorba despre doi bărbați de 39, respectiv 57 de ani. Aceștia au fost prinși de polițiști circulând pe drumurile publice, iar acum s-au ales cu dosar penal.

„La data de 11 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Țicleni au identificat în trafic, un bărbat, de 39 de ani,din comuna Jupâneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 675 Ţicleni, având dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice  de către o persoană, având acest drept suspendat.

La data de 13 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au depistat în trafic, un bărbat, 57 ani, din comuna Bălănești, în timp ce conducea un autoturism pe DC 15 Voiteștii din Vale, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice  de către o persoană, având acest drept suspendat”, a transmis IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here