Lăsați fără case, în toiul iernii

0
620

Patru familii din județul Gorj au rămas fără case, în plină iarnă, din cauza unor incendii.

Chiar de ziua națională, o familie din Novaci a rămas fără acoperișul casei, care a luat foc, din cauza coșului necurățat. Echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Novaci au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, pentru localizarea și limitarea incendiului. În momentul sosirii pompierilor, flăcările se manifestau cu violență.

Tot pe 1 decembrie, un bărbat de 68 de ani, și-a văzut casa mistuită de flăcări, în comuna Săcelu. Focul s-a întins rapid, iar oamenii care au încercat să-l împiedice să înainteze, până la venirea pompierilor, au fost învinși de violența cu care flăcările izbucneau. În timpul acțiunii, unul dintre pompieri a auzit scâncetul unor pui de câine, ascunși într-o cutie. micuții, șapte la număr, au fost scoși din casa cuprinsă de vâlvătaie, înveliți într-o blană și puși la adăpost.

O altă casă a luat foc, pe 1 decembrie, în comuna Bâlteni, iar șirul incendiilor a continuat și azi, când un incendiu a ars o bună parte din acoperișul uneui case, în comuna Ciuperceni. Cauza: un coș de fum deteriorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here