Demisie, după dizolvarea PNL Târgu Jiu: „PNL Gorj pare că se întoarce în timp. Un timp urât”

2
608

Adrian Dăianu, directorul societății Edilitara, și-a anunțat demisia din PNL, după dizolvarea organizației Târgu Jiu. Liberalul cu aproape 20 de ani în partid, acuză dictatura în filiala gorjeană.
”Până astăzi, am fost prim-vicepreședinte PNL Târgu-Jiu și cunoscând unele substraturi, nu pot să nu condamn cu fermitate decizia BPJ de dizolvare a organizației municipale PNL Târgu Jiu. Decizia nu are niciun gram de justificare reală și serioasă, ci mai degrabă o justificare puerilă și desprinsă dintr-un stil dictatorial, deloc echivalent cu principiile liberale. PNL Gorj pare că se întoarce în timp, un timp urât conturat de clasa politică din vechea gardă.
Nu-mi pierd timpul cu reproșuri, dar astăzi, după aproape 20 de ani, simt ca a venit timpul sa părăsesc Partidul Național Liberal. Îmi place să cred că sunt suficient de capabil, astfel încât să nu îmbrățișez compromisul și să rămân înainte de toate, OM!”, a anunțat Dăianu, după dizolvarea organizației municipale, joi seara.

2 COMENTARII

  1. Domnule Daianu,dragi penelisti se vede cu ochiul liber ca ceea ce face acest parvenit si indraznesc sa spun pseudopenelist,buldozerist la origini am inteles,milionar(de carton)in euro facuti din afaceri cu statul(poate impropiu spus dar real)acest sacal numit Iordache,ei bine ce face(spuneam)este distrugerea PNL.ului,trimiterea lui la groapa de gunoi a istoriei !?Oare avem dreptul noi penelisti cu peste 20 ani vechime sa lasam aceasta nulitate,politica mai ales,ca impreuna cu gasca lui de slugoi sa distruga acest partid care are o istorie impresionanta?Eu zic ca nu si trebuieste sa se ia la nivel de Gorj o atitudine ferma pentru a scapa de acest traseist politic si sa fie trimis in fieful lui la…Turceni unde este jupan !!!

  2. ERGO si altii(Daianu ,Romanescu,Vilceanu,Romanescu,Bejinaru,Pecingina)va considerati liberali urmasi ai BRATIENILOR,mai mare rusinea!Urmariti numai ciolane:functii,consilii de administratie,si bani .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here