Mihai Prunariu, șeful AJF Gorj, la PNL. Va candida la Primăria Târgu Jiu?

2
562

Președintele Asociației Județene de Fotbal (AJF) Gorj, Mihai Prunariu, a făcut pasul către PNL. Acesta apare într-un filmuleț al formațiunii politice, în care angajați din mai multe domenii de activitate sunt prezentați ca noi intrați în rândurile liberalilor. Mihai Prunariu a declarat, în ultima perioadă, că își dorește să candideze, anul viitor, pentru Primăria Târgu Jiu. „Pentru că îmi place echipa liberalilor gorjeni, pentru că am încredere în ea și pentru că sunt sigur că împreună o să facem lucruri importante”, spune Prunariu, într-un filmuleț, în care apar mai multe persoane, din diferite domenii de activitate și sunt prezentate ca fiind noii membri PNL.
Până acum, PNL Gorj nu a făcut public numele viitorului candidat la Primăria Târgu Jiu.

2 COMENTARII

  1. Acest asa-zis liberal prin cate partide a trecut pentru un ciolan cat mai gras?Iar despre fotbal ce sa mai vorbim,ia si el un ban degeaba ca rezultatele nu mai conteaza.Iar la primarie va ajunge cand va zbura porcul.

  2. Dlor.retragetii poza acestei javre ! Se viseaza primar,ha,ha,ha!Sa fim seriosi vorba comentariului de mai sus: cand o zbura porcu ! Iar despre fotbal:fara comentarii!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here