Minciună sau infracțiune? Liderul PSD a semnat un proiect european, în locul autorităților locale?

0
879
Dacă nu recunoaște că a mințit, viceprimarul PSD al municipiului Târgu Jiu îl face infractor pe liderul de partid, Mihai Weber. 
Viceprimarul Aurel Popescu a făcut o declarație, ce îl poate trimite în fața anchetatorilor pe șeful său pe linie politică, Mihai Weber. Lider al organizației municipale a PSD, Popescu a postat pe pagina de socializare informația că președintele PSD a semnat un proiect, pentru care era nevoie de semnătura unui reprezentant al Primăriei Târgu Jiu. Proiectul de aproape 13 milioane de lei, pentru amenajarea unei zone de agrement în cartierul Narciselor, implică o cotă de finanțare de 2%, din parte Primăriei Târgu Jiu și 98%, bani europeni.
„Contractul privind zona de agrement Narciselor, din Municipiul Targu Jiu, a fost semnat in data de 29.10.2019 la sediul Ministerului Dezvoltarii de catre domnul ministru Daniel Suciu si deputatul Mihai Weber”, a scris vicele. Informația este însoțită de o fotografie, cu deputatul Mihai Weber și fostul ministru al Dezvoltării, Suciu.
Am solicitat Ministerului Dezvoltării să ne comunice care sunt persoanele care și-au pus semnătura pe un proiect întocmit de Primăria Târgu Jiu, pentru o investiție cu finanțare din fonduri europene și cofinanțare din partea municipalității. În cazul în care informația transmisă public de viceprimarul municipiului, Aurel Popescu, nu este o minciună grosolană, cu scopul de a manipula cetățenii din Târgu Jiu, pentru al doilea tur al alegerilor prezidențiale, organele de anchetă sunt obligate să-l cerceteze pe liderul PSD și deputat, Mihai Weber, pentru fals în înscrisuri oficiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here