Minune dumnezeiască! Guvernul a dat o ordonanță care face drumuri retroactiv. Te trezești cu drumul făcut de câțiva ani și tu nu l-ai văzut

0
621

Să nu vă speriați, dacă într-o dimineață o să ieșiți cu mașinile pe drumuri nou-nouțe, construite cu simț de răspundere, poate chiar suspendate. Vindecătorul infrastructurii, al economiei și al societății, în ansamblul ei, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, ne-a anunțat, azi, mărețele înfăptuiri, pline de abnegație, întreprinse de guvern, pentru viitorul luminos al patriei.

Zâcnirile patriotice ale PSD au forțat o ordonanță de guvern, care face drumurile, retroactiv. Adică lucrările la care se tot împotmolesc autoritățile și abia croșetează câțiva kilometri, după care se blochează, o să le găsim executate de-a gata, într-o zi, ca și cum ar fi fost făcute de ani de zile, de când ne tot flutură pe sub nas proiecte frumos desenate.
Minunea înfăptuită de guvern are, totuși, un mare risc. Studiile efectuate au arătat că există posibilitatea ca drumurile astea, pe care le fac retroactiv politicienii, să fie deja distruse, că fiind executate de mult, în teorie, s-au erodat. Și s-ar putea să fie nevoie de alți bani, pentru alte lucrări, de reparații.
S-a votat și un slogan al campaniei divine: „Să vină banii! Să vină banii la băieți!”
Later edit Am aflat, pe surse, că Mihai Weber a insistat cel mai mult sa se facă drumuri, că a plecat cu bicicleta la plimbare, pentru niște poze de pus pe Facebook și a rămas cu dureri în partea dorsală.

* Acesta este un pamflet. Se recomandă consumul doar persoanelor trecute printr-un ciclu complet de școlarizare. Administrarea subiectivă greșită poate provoca reacții adverse, de la mici supărări, la crize de isterie. În acest caz, adresați-vă profesorului de limba română!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here