Miruță, despre scandalul ”determinaților” CEO: A fost o afacere PNL Gorj si a sefilor lor din PSD Gorj

0
334
Deputatul USR, Radu Miruță, acuză liderii PNL și PSD că au girat ilegalitățile făcute cu angajații pe perioadă determinată de la Complexul Energetic Oltenia. Peste 140 dintre aceștia s-au trezit, luni, că nu mai au locuri de muncă, după ce le-au expirat contractele și numeni nu i-a anunțat de selecția făcută și care a stabilit cui i se prelungește contractul. Unii dintre cei rămași fără contracte au intrat de ieri în greva foamei, în fața sediului principal al companiei, de la Târgu Jiu. ”PNL Gorj si sefii lor de la PSD Gorj lasa oamenii pe drumuri, fara explicatii. Situatia angajarilor pe perioada determinata din CE Oltenia, a fost o afacere PNL Gorj si a sefilor lor din PSD Gorj. Oameni care spun ca au dat spaga sa fie angajati, carora apoi li s-a prelungit minciuna, cum ca vor fi trecuti pe perioada nedeterminata, ajung acum sa fie pusi pe liber, fara nicio explicatie.
In afacerea asta sulfuroasa, in care politicieni locali care nu fac nimic sperau sa castige capital politic si ceva bani intermediind angajari, nu ma bag. Dar, indiferent de situatie, in fata nedreptătii pățite de acesti oameni, nu pot ramane nepasator! Cu totii traim nedreptăti, pe toti ne doare la fel. Cum din 5 colegi care fac aceeasi activitate sunt alesi cei 2 care pleaca, uneori aceia fiind si cei mai disciplinati, si cei mai eficienti? Cum, unii care au beneficiat de angajare fiindca s-au angajat in locul parintilor sunt acum dati afara, dar unii dintre cei care au cotizat, mai raman…pana dupa alegeri doar?
La aceste intrebari, ma implic sa ii ajut pe oameni sa primeasca raspuns. Sa devoalam mizeria politicului PSD-PNL, in toata dimensiunea ei!
Utilizand instrumentul parlamentar, am trimis astazi prin intermediul Parlamentului Romaniei o adresa oficiala ministrului Energiei, prin care, este obligat de lege sa imi comunice, pentru fiecare angajat in parte, care este criteriul pe baza caruia lui nu i-a mai fost prelungit contractul”, a anunțat deputatul USR, Radu Miruță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here