O polițistă a ajuns la spital, agresată de superiori

0
1119

O polițistă a ajuns la spital, după ce a fost agresată de superiori, în sediul Poliției Rovinari. Femeia a primit cinci zile de îngrijiri medicale, iar medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe au sesizat poliția. ”Pacienta a ajuns la UPU vineri, cu mijloace proprii de deplasare și nu a avut nevoie de internare. A fost lovită la mana dreaptă (deget) și la cea stângă”, a declarat Mihaela Țicleanu purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Gorj.
Rănile suferite de polițistă la mâini s-au produs în timpul unei proceduri de audiere, în care femeia trebuia să dea o declarație ca martor. Anchetatorii, Marian Borcan și Bogdan Segărceanu, de la Control Intern, au vrut să-i ia telefonul, în mod ilegal. Pentru că polițista s-a împotrivit, cei doi s-au luptat ”bărbătește” cu femeia, până i-au rupt mobilul, rănind-o la mâini.
Incidentul nu a fost raportat, așa cum era obligatoriu. Ancheta, spun surse interne, este cusută cu ață albă. Incidentul pe care superiorii îl anchetau, la Rovinari, s-ar fi petrecut în timpul liber, neavând legătură cu activitățile poliției și vizează un alt polițist, care a reușit să desființeze în instanța de judecată, o sancțiune aplicată împotriva lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here