Pacient căzut de la etajul III al Spitalului de Urgență Târgu Jiu. A murit pe loc

0
1466

Un pacient, internat pe Secția Chirurgie, a Spitalului Județean Târgu Jiu, a căzut în gol, de la etajul III. Incidentul, produs noaptea trecută, este anchetat de poliție. Oamenii legii nu exclud varianta unei sinucideri.

UPDATE. „Bărbatul era internat din data de 1 mai, când a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe cu ambulanța, fiind supus unei intervenții chirurgicale la scurt timp. Până pe data de 16 mai, a fost internat în Secția ATI II, pentru recuperare postoperatorie, iar din 16 mai a fost transferat la Chirurgie II, secție situată la etajul 3 al clădirii unității, de pe strada Tudor Vladimirescu. Recuperarea postoperatorie a fost lentă, dar starea sa de sănătate era bună. Potrivit medicului curant, în perioada imediat următoare trebuia externat”, au transmis reprezentanții spitalului, printr-un comunicat de presă.

UPDATE2. „La data de 29 mai a.c., Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apelul unic 112 cu privire la faptul că un pacient, în vârstă de 87 de ani a căzut de la etajul 3 al Spitalului de Urgență Târgu-Jiu și a decedat. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul” (Sursa: Comunicat IPJ Gorj).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here