Pandurii strigă după ajutor. Petiție online

0
638

Pandurii cer ajutor, după ce au ajuns într-o situație critică, odată cu intrarea în insolvență. Echipa care, de doi ani, se zbate să supraviețuiască în Liga a II-a, a lansat un strigăt de ajutor. Pandurii cer, printr-o petiție online, susținere din partea autorităților, pentru ca fotbalul să poată continua să fie practicat, la nivel profesionist, la Târgu Jiu.

Din octombrie 2016, când a intrat în insolvență și este administrată judiciar de firma Consulting Company IPURL, echipa luptă să supraviețuiască. Recent, clădirea în care sunt cazați jucătorii, atât de la echipa mare, cât și de la juniori, a rămas fără gaze, fiind debranșată, din cauza datoriilor. Angajații de la club nu și-au mai primit salariile de un an, ultimele lefuri fiind achitate în luna august, aferente ultimului trimestru din 2017.

Planul de reorganizare al firmei private, ce se ocupă de insolvență, este ca și inexistent. Cu excepția licitațiilo pe care le-a organizat și la care a vândut autovehicule și bunuri ale clubului, lichidatorul nu a aplicat nicio măsură. Ba, din contră, la unele procese a refuzat să susțină cauza clubului sportiv.

Petiția celor de la Pandurii, o puteți citi se susține aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here