Pecingină vrea șefia PNL Gorj. Iordache riscă să fie descalificat. VIDEO

1
521

Răsturnare de situație, la PNL Gorj! Deputatul Gheorghe Pecingină a anunțat, azi, că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte, la alegerile ce vor avea loc pe 26 noiembrie, la care, până acum, era un singur candidat, senatorul Ion Iordache. Susținut de liderul interimar la filiala de la Gorj, Gigel Știrbu, Iordache este acuzat că a încercat să-și aranjeze câștigarea alegerilor interne, cu încălcarea statutului partidului.
Contracandidatul acestuia, Gheorghe Pecingină, spune, însă, ceea ce s-a mai afirmat în spațiul public și anume că senatorul Iordache, plecat în urmă cu un an din partid și întors recent, nu are dreptul statutar de a candida. Doar o derogare, pe care trebuie să i-o dea Biroul Politic Național al PNL, i-ar permite depunerea candidaturii, până marți, când este data limită de inscriere în cursa pentru șefia PNL Gorj. „Ceea ce pot să vă spun eu, din discuțiile cu reprezentanți de la centru, e că nu tot ceea ce s-a întâmplat la Gorj știe centrul. Sunt niște suspiciuni, unele sunt chiar clare, de încălcare a statutului și regulamentului. … S-a tot vehiculat, domn”e, că președintele partidului, că secretarul general îl susțin pe Ion Iordache. Nu! Conducerea de la București nu susține pe nimeni. Să fie clar. Și cine se folosește de numele conducerii de la București se află în eroare și minte”, a declarat Pecingină, la conferința în care și-a anunțat candidatura.
Declarația completă, AICI:

1 COMENTARIU

  1. PECINGINA ASTA(boala de piele)CARE A TRECUT PE LA NU STIU CATE PARTIDE POLITICE A TRECUT VREA SA DEVINA LIBERAL SEF NU MAI ARE NICI O SANSA SA INTRE IN PARLAMENT IMPREUNA CU AMICIL LUI VILCEANU SI CATU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here