Preafericitul ne îndeamnă să ne recenzăm. Vrea să știe câte oi mai are, că au scăzut încasările în cutia milei

0
475

Preafericitul Daniel a intrat și în campania pentru recensământ, cum se implică orice popă responsabil, în campaniile electorale.
Ne îndeamnă patriarhul să ne declarăm apartenența religioasă, că cică de declarațiile astea de acum depinde viitorul țării.


„Această mărturisire este foarte necesară pentru prezentul și viitorul României” (de la Daniel zicere).
Preafericitul nu ne lămurește cum o să schimbe declararea apartenenței noastre religioase viitorul țării, dar pe al bisericii îl putem deduce.
Dacă o să iasă prea puțini ortodocși după recensământ, biserica poate să ia niște măsuri. De exemplu, ar putea să introducă termene de valabilitate la evenimente, ce presupun prestări de servicii bisericești: botezul să expire după 10 ani, cununia religioasă după 5 și să trebuiască reînnoite. În felul ăsta, biserica ar putea încasa de mai multe ori aceeași taxă.
Odată cu creșterea numărului de solicitări pentru prestările de servicii bisericești, s-ar putea crea și mai multe locuri de muncă. Slujbașii de-acum nu ar mai face față și ar trebui suplimentate posturile. Așa, la fiecare eveniment, ar veni să ne bucure o gașcă mai mare: preot, preot-adjunct, cântăreț, dătător de pagină, încasator de donații (nomenclatorul de meserii bisericești este în lucru).

* Acesta este un pamflet. Se recomandă consumul doar pentru persoanele trecute printr-un ciclu complet de școlarizare. Administrarea subiectivă greșită poate provoca reacții adverse, de la mici supărări, la crize de isterie. În acest caz, adresați-vă profesorului de limba română!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here