Primar PSD, acuzat că a dat mită electorală în alimente

0
159
Primarul comunei Mătăsari, Gheorghe Gașpar (PSD), este acuzat de reprezentanții USR, că a dat mită electorală în alimente. Edilul spune că este o obișnuință și că a dat astfel de pachete și anii trecuți.
Consilierii opoziției au surprins momentul în care, în curtea primăriei, se împărțeau plase cu produse, iar cei care le dădeau le-au abandonat, în momentul în care au fost întrebați cine a aprobat lista cu beneficiarii și alocarea sumelor. ”La Mătăsari, primarul PSD-Gașpar, a adunat consilierii locali PSD in curtea primariei si a impartit plase cu alimente doar anumitor oameni carora le cerea votul la alegerile locale. La aparitia consilierilor locali USR, s-a spart distribuirea mitei, au fugit toti cu gluga pe cap si-au lasat plasele neimpartite inca, in curtea primariei. Suntem in anul 2024, iar PSD Gorj tot cu plasa cauta increderea oamenilor. Asta e reteta unui judet tinut in subdezvoltare!
De 30 de ani judetul asta e din ce in ce mai depopulat, populatia mai captiva in pixul politicienilor, iar PSD Gorj tot cu plasa de ulei ne arata ca are de gand se ne duca pe culmile succesului. Daca PSD Gorj crede ca prin astfel de metode ramane stapan in acest judet, le transmit urmatorul mesaj: domnilor, vremea unor astfel de metode a trecut, iar odata cu ea, si dumneavoastra. Asta va este masura competentei: plasa cu mita electorala pentru niste oameni care au ajuns amarati in urma modului in care v-ati batut joc de acest judet”, a postat deputatul USR, Radu Miruță, pe pagina de socializare.
Întrebat de plasele distribuite, primarul Gheorghe Gașpar a spus, a doua zi, că sunt pachete acordate și anii anteriori. ”În fiecare am am împărțit plase din astea”, a spus edilul PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here