PSD a confiscat politic predarea stadionului de la Tg Jiu. „Se gândesc că nu vor mai fi în funcții și vor să-și facă poze”

0
1687

Tupeu fără margini al reprezentanților PSD, care au organizat, pe ascuns, predarea-primirea stadionului de la Târgu Jiu, lucrare întârziată cu aproape trei ani. Liderii PSD au pregătit evenimentul, la care au invitat parlamentari ai partidului și chiar un ministru, deși evenimentul este doar o etapă întârziată, în vederea dării în folosință a terenului. Primarul din Târgu Jiu, care trebuie să semneze „de primire”, nu a știut de acțiunea pusă la cale de PSD, care folosește electoral investiția din bani publici.

Liderii PSD au confiscat politic acțiunea de predare-primire a stadionului din Târgu Jiu. Șefa CNI, ministrul Dezvoltării și parlamentari PSD au fost invitați pe noua arenă, unde se vor semna actele de predare-primire. Semnarea documentației, între CNI și Primăria Târgu Jiu, este exploatată politic de reprezentanții guvernului PSD, afați în campanie electorală, care au transformat acțiunea într-o inaugurare neoficială. De evenimentul politizat s-au ocupat reprezentanții PSD, prin Prefectura Gorj, condusă de Cristinel Rujan, cel care a ocupat, în ultimii ani, mai multe posturi politice, cu ajutorul PSD. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că nu știa că evenimentul de la stadion este unul cu „ștaif” și nici nu a fost anunțat de prezența oficialilor de la centru. „Este o simplă predare-primire, a unei investiții care s-a finalizat. Primăria Târgu Jiu a predat stadionul Companiei de Investiții, înainte de a începe lucrările, pentru că a fost o investiție realizată de CNI, iar acum noi preluăm ceea ce am predat. Nu știam că vin atâția invitați, pentru că, repet, este o simplă formalitate, nu o inaugurare. Inaugurarea va fi pe 25 octombrie. Poate dumnealor se gângesc că nu vor mai fi în funcții până atunci și vor să-și facă niște poze. Deși nu este un motiv de fală, pentru că termenul de finalizare a expirat de mult. Poate vor să-și ceară scuze public târgujienilor și atunci este de înțeles”, a declarat Marcel Romanescu.

PSD a mințit cu un an în urmă, că stadiolul este finalizat

Investiția, al cărei termen de finalizare era 2016, a costat bugetul, peste 30 milioane de euro. Suma alocată inițial, de 24 milioane euro, a fost suplimentată, când termenul de execuție expirase deja. Motivul: în proiectul inițial, nu au fost incluse și lucrări pentru amenajări exterioare. Stadionul, ridicat cu fonduri de la Compania Națională de Investiții (CNI) și Primăria Târgu Jiu, a fost prezentat de premierul Viorica Dăncilă, ca realizare a guvernului, la jumătatea anului 2018, când a doua parte a lucrărilor nici nu începuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here