Restricții de circulație între Vâlcea și Pitești

0
317

Vor fi restricții de circulație, pe tronsonul Râmnicu Vâlcea – Pitești, până la jumătatea lunii august, din cauza unor lucrări, ce se vor efectua la un pod. În acest interval, autovehiculele cu masa de peste 7,5 tone nu vor mai putea circula, iar celelalte autoturisme vor fi deviate pe un singur sens. „CNAIR anunţă că, pentru executarea lucrărilor de consolidare a podului situat pe DN 7, în zona km 157+016, peste râul Topolog (în apropierea localității Milcoiu), va fi nevoie de restricții de tonaj și se va circula pe o bandă.
Măsurile vor fi luate doar după ce constructorul va monta semnalizarea rutieră specifică instituirii restricțiilor, în funcție de tipul lucrărilor. La momentul respectiv, se va institui restricție de circulație pentru autovehiculele cu masa totală mai mare de 7,5 tone, pe sectorul de drum cuprins între Pitești și Râmnicu Vâlcea, care va fi menținută până în data de 15.08.2022”, este anunțul emis, joi dimineață, de reprezentanții CNAIR.
Traficul ușor se va desfășura semaforizat, alternativ, pe o bandă, cu o restricție de viteză de 5km/h, pe sectorul de drum cuprins între km 156+600 și km 157+300.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here