VIDEO Romanescu spune că PNL caută înlocuitor pentru Ion Iordache: ”M-au sunat reprezentanți de la centru, care-și doreau întoarcerea mea în PNL, chiar pe funcția de președinte”

0
676

”Sunt lideri la nivel central, care susțin că Ion Iordache nu are ce căuta în PNL, pe această funcție de președinte și poate într-o zi va avea soarta lui Dan Vîlceanu”.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, azi, că a fost contactat de lideri la nivel central ai PNL, pentru a i se oferi funcția de președinte la Gorj. ”Am luat hotărârea, mai ales după mai multe telefoane, pe care le-am primit de la reprezentanți PNL de la centru, care și-ar fi dorit întoarcerea mea în PNL, chiar pe funcția de președinte. Și ca să nu țin pe nimeni încurcat, am preferat să iau o hotărâre de acest gen, pentru că era corect față de toată lumea. Pe de o parte, celor care m-au sunat din PNL, lideri de la centru, le-am spus că nu mi se pare normal modul în care s-au comportat cu mine în trecut și atunci când eu spuneam că se întâmplă anumite lucruri, nu tocmai ortodoxe, la Gorj, nu m-au băgat în seamă, acum, din punctul meu de vedere, e târziu”, a declarat Marcel Romanescu.

Fostul lider al organizației municipale a PNL, care a rămas fără structura pe care o conducea, după ce Ion Iordache a decis dizolvarea ei, spune că nu mai este interesat de PNL. Marcel Romanescu spune că ceea ce l-a determinat să facă pasul spre PSD a fost, pe de o parte desființarea organizației PNL Târgu Jiu și înlocuirea lui cu prefectul Iulian Popescu, iar pe de altă parte, hotărârea care s-a luat în PNL Gorj, de a nu-l mai pune candidat la Primăria Târgu Jiu. ”Sunt lideri la nivel central, care susțin că Ion Iordache nu are ce căuta în PNL, pe această funcție de președinte și poate într-o zi va avea soarta lui Dan Vîlceanu”, a mai spus Romanescu. Declarația integrală o puteți urmări în link-ul următor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here