Scandal în Primăria Târgu Jiu. Primar acuzat că a agresat o angajată. „A împins-o și a dat cu capul de calorifer

0
1785

Polițiștii au ajuns la sediul Primăriei municipiului Târgu Jiu, după ce angajații dintr-un birou au sunat la 112 și au anunțat că o salariată este agresată de primarul din Dănești, comună de lângă Târgu Jiu. Incidentul s-a petrecut la Serviciul Agricol, unde Mădălin Paliță a intrat, trecând pe lângă serviciul de pază. „A intrat în birou, s-a dus direct la ea și a împins-o. A dat cu capul de calorifer”, spune o colegă de birou a femeii agresate. Martorii la eveniment spun că primarul a amenințat-o pe femeie și familia acesteia, conflictul fiind generat de intenția funcționarei, de a candida, la viitoarele alegeri, pentru postul de primar, în comuna în care locuiește și din care face naveta.
Polițiștii au ajuns la Primăria Târgu Jiu, la locul de muncă al femeii, unde a avut loc agresiunea. Salariata lovită se află, în aceste momente, la sediu poliției, pentru a depune plângere.
„La data de 6 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Targu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la o stare conflictuală între două persoane, la sediul Primăriei Târgu Jiu. Politiștii s-au deplasat la fața locului și efectuează verificări”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here