Scandal pe cota de motorină a primarului. Jumătate de tonă, lunar

0
1341
Primarul din Mătăsari a cerut jumătate de tonă de combustibil, lunar, din banii publici. Consilierii i-au făcut pe plac și au aprobat cota, pentru cele două autovehicule ale primăriei. Speriat de opoziție, edilul vrea sa modifice acum hotărârea care îi acordă cantitatea uriașă de combustibil.
Primarul din Mătăsari este acuzat de consilierii din opoziție, că și-a stabilit o cotă lunară de motorină, prea mare, de jumătate de tonă.
După ce a fost acuzat de risipă din bani publici, edilul a inițiat un nou proiect, prin care abrogă articolul ce stabilea consumul de combustibil.
Consilierii locali din comuna Mătăsari aprobaseră în urmă cu o lună proiectul prin care se stabilește un consum de 500 litri de motorină, pentru autoturismele primăriei.
„500 litri de motorină /luna pentru confortul propriu, introdus de dl. Gașpar Gheorghe în Bugetul pe 2022 la Art. 6, cu ajutorul celor 10 ridicători de mâini! După sesizarea depusă de consilieri locali USR, dl. Gașpăr Gheorghe inițiază la nici o lună de la adoptare, un nou proiect, prin care propune pentru ședința din 31.03.2022 abrogarea art. 6 din HCL nr.10 privind Bugetul Local pe 2022 prin care își aloca 500 litri de motorină /lună. O nimica toată, vor sări să argumenteze; ce mai contează 50.000 LEI la un buget și așa amanetat! Din nou vom supăra aplaudacii dl. primar”, spune consilierul USR, Ion Buzărin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here