Șef din Jandarmerie, evacuat din casă. Acuzat de violență domestică

0
1952

Un angajat al Plutonului de Jandarmi din Rovinari a fost evacuat din locuință, după ce a fost acuzat că și-a agresat nevasta. Femeia a depus plângere împotriva consortului, reclamând acte de violență repetate. Dumitru Stoian este șef al grupării din localitate, aflate în cadrul Detașamentului Motru, structurile din teritoriu ale jandarmeriei având ca activitate preponderentă plimbatul.

Împotriva jandarmului a fost emis, marți, un ordin de protecție, fiind dispusă, în același timp, și evacuarea din locuința în care acesta locuiește cu soția, pe care este acuzat că a agresat-o și de care nu mai are voie să se apropie, la o distanță mai mică de 100 de metri.

Poliția a pitulat cazul

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Gorj au ascuns cazul. Dacă pe comunicatele zilnice de presă se regăsesc toate situațiile similare celei în care se află jandarmul, împotriva căruia a fost emis un ordin încă de marți, a doua zi, reprezentanții poliției județene au omis de pe nota informativă și cazul colegului în uniformă. Solicitați pentru un punct de vedere, reprezentanții IJP au „uitat” să-l mai emită.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here