Șeful ACR Gorj, protest la firma de pază a fostului ofițer SRI, Mecu. Îl acuză că-i exploatează nevasta. „Nu știu ce caută ea la 12 noaptea”. AUDIO

0
3322

Directorul ACR Gorj a protestat într-un mod inedit, duminică după amiază, la firma de pază, la care este angajată soția sa. Iulian Marica îl acuză pe patronul firmei, fostul ofițer SRI, Victor Nicolae Mecu, că îi suprasolicită soția. Șeful ACR a mers, în această după amiază, la sediul societății, de la periferia municipiului Târgu Jiu și a blocat mașina nevestei, cu autoturismul de serviciu. Marica acuză că femeia pleacă de acasă și în weekenduri, dar și noaptea, iar remunerația este foarte mică.

Șeful Automobil Clubul Român (ACR) acuză patronatul firmei de pază TMG Guard că se folosește de angajați, pe care îi plătește cu salarii mizere și îi pune să muncească peste program. Iulian Marica spune că s-a săturat ca soția, care este salariată la societatea familiei fostului ofițer SRI, să fie plecată de acasă aproape 12 ore pe zi, dar și în weekenduri și chiar nopțile. Victor Mecu deține mai multe firme de pază, pe care le-a conectat la instituțiile statului. Marica a protestat, duminică, blocând cu mașina de serviciu, autoturismul nevestei, care era parcat în fața sediului firmei de pază și cerând socoteală lui Mecu junior, recunoscut ca al doilea patron, alături de tatăl lui. „Mă, da nu ți-e rușine? Ce caută nevastă-mea, mă, la ora patru, la tine la servici? Sunt supărat și pe soție, și pe angajator, pe domnul Mecu, pentru că este un zgârcoman cu bani. 20 de milioane (vechi – n.r.) eu nu văd niciun leu. Decât că-și face părul și-i zice lumea sefa. Atât! […] Ea e angajată șef de securitate, cu opt ore de muncă, de la opt, până la patru (p.m. – n.r), da’ nu știu ce caută ea la 12 noaptea! E în afara activității ei. Și ei o cocoloșesc, o vrăjesc, că nu știu ce, că nu știu cum! Nu respectă norma de lucru la niciun agent de securitate, îi exploatează, că ăla e la 24 cu 24, vă dați seama? El (Mecu – n.r.) ia pentru patru poziții, pentru patru oameni și el bagă doi oameni, ca să ce? ca să dea-n prețuri, să câștige licitația? Da’ cine e Mecu ăsta, pân’ la urmă?”, a declarat Iulian Marica, pentru presafarastapani.ro. La sediul firmei a fost chemată poliția și echipa de ridicări auto, pentru a lua mașina ACR, ce bloca autoturismul soției lui Iulian Marica, însă acesta nu a fost „ridica”, deoarece nu se afla pe spațiul public, ci în curtea firmei, care este spațiu privat.
DECLARAȚIA INTEGRALĂ o puteți asculta AICI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here