Șeful IPJ Gorj a dat afară un subaltern, pe care a vrut să-l interneze la psihiatrie

0
2392

Șeful Inspectoratului Județean de Poliție Gorj, Decebal Dumitru Drăghiea, adat afară un subaltern, pe care a încercat să-l interneze la psihiatrie. Paul Feroiu a fost informat printr-o adresă, semnată chiar de șeful Poliției Gorj, că a fost programat pentru internare, în Spitalul Gerota, în data de 16 august. Feroiu a activat în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (,,Mascați”), dar în urma unor acuze la adresa conducerii Poliției Gorj, a fost mutat la Logistică, iar ulterior a fost obligat să se supună unui test psihologic și i s-a făcut programare la Psihiatrie, pentru internare.

Agentul de poliție Feroiu a protestat în fața ministerului, acuzând abuzuri din partea conducerii IPJ Gorj și a prezentat documente medicale, eliberate de medici specialiștii, din care reiese că este apt să muncească în poliție. Pentru că nu a dat curs „invitației” la internare forțată, în data de 18 august, conducerea IPJ Gorj a semnat încetarea contractului său de muncă, conform informațiilor prezentate de jurnalistul Narcis Daju.

Decebal Drăghiea a ajuns la IPJ Gorj în 2017. Fiul fostului prefect de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a fost împuternicit la conducerea Poliției de la Târgu Jiu, după ce, pe aceleași criterii netransparente, fusese pus adjunct la IPJ Mehedinți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here