Și-a dat întâlnire cu un necunoscut, care a sechestrat-o

0
855

O tânără de 17 ani, care a acceptat să se întâlnească cu un bărbat necunoscut, a anunțat poliția, că a fost sechestrată. Minora din Târgu Cărbunești și-a dat întâlnire cu bărbatul de 27 de ani, la un apartament închiriat în regim hotelier, din Târgu Jiu. „Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că minora ar fi stabilit să se întâlnească cu o persoană necunoscută, de sex masculin, în incinta unui imobil din municipiul Târgu Jiu, iar după aproximativ 2 ore, aceasta i-a solicitat să plece, moment în care barbatul ar fi lipsit-o de libertate.

Ulterior, minora, împotriva voinței sale, s-ar fi deplasat cu acesta către un loc de cazare de pe raza municipiului Târgu Jiu, ocazie cu care s-ar fi oprit la o terasă, situată pe strada Victoria. La intrarea in local, bărbatul i-a solicitat să-și lase telefonul mobil pe masă, pe care și l-ar fi însușit, ulterior părăsind incinta terasei”, au comunicat reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii l-au prins pe cel acuzat, un tânăr de 27 de ani, din comuna Obârșia, județul Olt, care a fost reținut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here