Și-a găsit fratele, inconștient, în pădure. Plecase de 2 zile cu ATV-ul

0
547

Un bărbat din Țicleni a fost găsit inconștient, căzut lângă ATV-ul cu care plecase în pădure. Cel care l-ar descoperit este fratele lui, speriat că acesta nu s-a mai întors acasă. „Polițiștii din cadrul Poliției orașului Țicleni au fost sesizați prin apelul unic 112, de către un bărbat din aceeași localitate, despre faptul că de aproximativ două zile nu l-a văzut pe fratele său vitreg, motiv pentru care a plecat să îl caute pe acesta, iar în punctul ,,Culmea Mică”, l-a găsit inconștient, printre copaci, lângă ATV.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul de 44 ani, din orașul Țicleni, în timp ce conducea ATV-ul prin pădure, a pierdut controlulul acestuia, căzând printre copaci”, au transmis reprezentanții IPJ Gorj, printr-un comunicat de presă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj, un echipaj Smurd și un echipaj Salvamont, pentru a acorda îngrijiri medicale, iar bărbatul a fost transportat la spitalul din Târgu-Cărbunești, pentru efectuarea de investigații medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here