ȘOC! Se întâmplă în PSD! Chiar acum

0
603

Călinoiu s-ar retrage din PSD, dar nu vrea să lase partidul pe mâna oamenilor fără buze. Formațiunea e săracă și nu-și mai permite implant de botox.

Florin Cârciumaru îl susține pe la spate pe prietenul Călinoiu, în scandalul cu deputații guralivi și râde numai când e singur în birou, unde dă și câte un ocol la masa cu agende. De-o așa bucurie, rar mai avu parte.

Deputatul Mihai Weber a făcut puțin pipi în pantaloni, după ce a auzit că Călinoiu țipă în birou și vrea să șteargă semnătura de pe comunicatul făcut de un parlamentar și asumat de patru. Dacă scapă Călinoiu și de data asta, nu-și mai angajează nevasta director.

Alin Văcaru este și el de partea deputaților răsculați din PSD, că ar vrea să-i ia locul lui Călinoiu, să se facă și el baronaș. Și e și de partea opoziției: ține degetele încrucișate sub masă, să se ajungă la alegeri anticipate, că numai așa poate să-i ia jilțul lui Călinoiu. L-a și probat, când s-a furișat în birou, după niște hârtii și era cât pe ce să-l prindă consiliera care venise să-i facă masaj de relaxare șefului.

Ion Rușeț, zis și Pendulă (fost prim-vicelider al FNME, fost senator PDL, fost președinte PDL Gorj, fost președinte din umbră al sindicatelor administrației CEO) este gata să se sacrifice pentru nea Ion. Deja a anunțat că se dă în lături de la sindicatele din care nu mai face parte și o să anunțe curând că se pune la dispoziția partidului și n-are nimic împotrivă, dacă l-ar arunca într-o funcție de conducere.

Trei, Doamne și toți trei consilierii lu’ domnu’ președinte de la Consiliul Județean își storc mințile, de două zile, să facă un discurs logic, pentru șefu’, ca să-l facă mai superior decât deputații contestatari. Ca să spună tot textul, l-a contras într-o frază: “Dacă au constatat lucruri eu vreau să discutăm bărbătește că cadrul institutional în unitatea partidului care e în centrul atenției să aibă loc la partid avem rezultatele cele mai bune tocmai ce se întâmplă să guvernăm până în 2016 nu mă interesează acest comunicat în eter”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here