Tinere reținute. L-au ajutat pe cuțitarul care a înjunghiat un bărbat la Clubul Caractere, să fugă

0
744

Două tinere au fost reținute de polițiștii din Târgu Jiu, fiind acuzate că l-au ajutat pe cuțitarul care a înjunghiat un bărbat, în fața Clubului Caractere. Ioan Mutu a fugit, după ce l-a lovit de mai multe ori, în zona abdominală, pe cel cu care începuse un conflict în club, de unde au ieșit în stradă, să-și regleze conturile. Victima a ajuns la spital și a fost operată de urgență.

„Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, au continuat cercetările în cauza privind săvârșirea infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, iar, în urma administrării probatoriului, au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a două tinere, de 18 și 23 de ani, din comuna Mătăsari, bănuite de săvârșirea infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

În fapt, cele două tinere l-ar fi sprijinit pe bănuitul de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, după comiterea agresiunii din data de 23 septembrie a.c., să se sustragă de la urmărirea penală”, arată un comunicat emis de IPJ Gorj.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here