Tudor: „90% voi fi candidatul PSD”. Romanescu: „Eu îi dădeam rolul Ecaterinei Teodoroiu”

0
918

Viceprimarul PSD, Adrian Tudor, a declarat, azi, că se vede candidatul partidului, la alegerile pentru Primăria Târgu Jiu. Edilul în funcție, Marcel Romanescu, l-a ironizat, spunând că va avea rolul de primar, doar într-un film, ce se turnează la Târgu Jiu, în această perioadă.

Candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu nu a fost anunțat oficial, deși liderul organizației gorjene a declarat public, în ultima perioadă, că fostul prefect Ciprian Florescu este cel care va intra în cursă. Viceprimarul Adrian Tudor, care s-a înscris în competiția internă pentru desemnarea candidatului partidului, susține că nu există un sondaj care să fi relevat viitorul candidat. Mai mult, Tudor a declar, azi, că este sigur de faptul că el va fi contracandidatul lui Marcel Romanescu, actualul primar. „Eu știu un singur lucru: Adrian Tudor e pregătit să fie primarul orașului și să dea un sens acestui oraș. Punct! În rest, Nu va trece nimeni de mine, ca tetățean, dacă nu are un proiect. În contextul actual, eu sunt sigur în proporție de 90%, că voi fi candidatul PSD-ului. Am eu un feeling al meu și fac politică de vreo 23 de ani”, a declarat Adrian Tudor.

„Să vadă cum e primar, măcar în film, că în realitate nu o să fie niciodată”

Primarul PNL, Marcel Romanescu, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe Adrian Tudor. Edilul spune că vicele este angrenat în filmările ce se fac la Târgu Jiu, de o echipă din București, care va realiza un film despre luptele de la Podul Jiului, în care Tudor joacă rolul primarului. Romanescu este sigur că vicele nu o să fie susținut candidat la primărie, de PSD. „Dânsul e candidatul permanent al PSD, pe perioada de până la declararea candidatului. Ghinion! Ce să faci, dacă partidul nu te stabilește candidat?! Însă, eu cred că dl Tudor va candida în 2020, la cum îl simt de motivat. Mai ales că acum repetă rolul de primar, în filmul ăsta, care se face la Târgu Jiu. Eu, dacă ar fi fost după mine, îi dădeam rolul Ecaterinei Teodoroiu, dar am înțeles că are rolul primarului. Poate rămâne doar cu acest rol, să vadă cum e primar, măcar în film, că în realitate nu o să fie niciodată”, a fost replica primarului Romanescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here