Un gorjean a copiat un mesaj și s-a trezit candidat la Craiova

1
252

Un gorjean și-a anunțat candidatura la Primăria Craiovei, din greșeală. Florin Papuc a copiat un mesaj, care i s-a părut bun, pentru a-și lansa candidatura, însă nu a citit întreaga postare, care este foarte lungă și a copiat-o cu tot cu localitatea și instituția vizate de persoana de la care a furat-o. În conținutul mesajului luat cu copy-paste, Papuc și-a lansat candidatura, ca independent, la Primăria Craiovei.

Tânărul, fost membru PMP, USR, Forța Dreptei și SOS, intenționează, în realitate, să fie primar în comuna natală, Bălești.
”Aleg să mă implic drept candidat pentru funcția de primar al Craiovei, cu speranța legitimă că voi reuși să ridic standardul serviciilor publice”.
Postarea de pe contul de socializare al aspirantului la Primăria Bălești a fost ”inspirată” de anunțul candidaturii avocatei Elena Oancea, din Craiova.
Încercând să facă mici adaptări la proiectul de candidat ”împrumutat”, Papuc le spune votanților că nu o să le creeze condițiile pe care li le promite. ”Condiții decente pentru educație, cultură, sănătate. Nu va exista”, este unul din punctele programului electoral, în care sinceritatea l-a sabotat pe candidatul Papuc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here