Un liberal, numit director la Edilitara

0
1076

Liberalul Adrian Dăianu a fost numit director al unei societăți ce aparține Primăriei Târgu jiu. Fostul director a fost transferat pe postul de director adjunct, iar adjunctul a fost retrogradat la parcul auto al unității.

Societatea de gospodărie comunală a Primăriei Târgu Jiu, SC EDILITARA Public, are un nou director, numit de Consiliul de Administrație (CA). Liberalul Adrian Dăianu, care până acum a lucrat ca inginer la Hidroelectrica, va conduce firma al cărei unic acționar este municipalitatea și care se ocupă de la cimitire, la câinii comunitari, salubrizare și administrarea parcurilor și a piețelor.

În aceeași ședință de CA, în care s-a votat numirea lui Dăianu, în funcția de director, fostul șef al Edilitara, Alexandru Zaharia, a fost numit în postul de director adjunct. În același timp, fostul adjunct, Constantin Mituțoiu, a fost pus șef la parcul auto.

Adrian Dăianu era membru în Consiliul de Administrație al SC Edilitara, for care a decis numirea. Din acesta mai fac parte city managerul Târgu Jiului, Ramona Nodea, decanul Facultății de Științe Economice, Dorel Chirițescu, dar și Veronica Cuțitoiu, economistă la Spitalul Târgu Jiu și Cosmin Costache, vehiculat pentru un post în Consiliul de Supraveghere al CEO, în urmă cu un an.

Noul director deține, conform declarației de avere, un apartament și o casă în Târgu Jiu, două terenuri și trei mașini. Soția lui Adrian Dăianu este și ea angajată la stat, pe un post de șef birou, la Direcția Publică de Protecție Socială.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here