Vezi cine e președintele Consiliului de Supraveghere al CEO

0
889

Ședința noului Consiliu de Supraveghere de la Complexul Oltenia a fost una cu surprize. Secretarul de stat impus de ALDE, care țintea scaunul de președinte al forului de supraveghere, a renunțat la mandat. Marius Dumitrașcu, băgat la „înaintare” de Ion Iordache, liderul ALDE Gorj, cu care are legături de rudenie, nu a fost avizat de Guvern, pentru această calitate. Membrii CS-ului l-au ales președinte pe Gheorghe Știrbu.

„In cadrul sedintei Consiliului de Supraveghere din data de 26.07.2019, conform punctelor inscrise pe Ordinea de zi, a fost ales in calitate de presedinte al Consiliului de Supraveghere domnul Știrbu Gheorghe”, se arată într-un comunicat, postat pe site-ul companiei.

Știrbu a fost director general al reprezentanței în România a companiei franceze Egis. Subsidiara a fost condusă, ulterior, de Clotilde Armand, vicepreședintele USR. Firma a obținut contracte de sute de milioane de euro, de proiecte la mai multe autostrăzi și reabilitări de drumuri, dar și pentru servicii de consiliere a producătorilor agricoli. În ultimii ani, Gheorghe Știrbu a avut propria firmă de consiliere în afaceri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here