VIDEO/ Contabila, hărțuită de primar. Pusă să meargă 15 km, prin ploaie

0
1207

Angajata unei primării din județul Gorj a fost pedepsită de primar, pentru că l-a reclamat la poliție, fiind obligată să meargă pe jos, zilnic, aproximativ 15 km. Contabila Primăriei Albeni a fost pusă de edil să încaseze taxe și impozite de la localnici, dar i s-a interzis să folosească fie și mașina personală. O înregistrare făcută de femeie, pe drumul dintre sate, unde a fost prinsă de ploaie, a stârnit indignarea a numeroase persoane, care condamnă atitudinea primarului.

Primarul comunei gorjene Albeni hărțuiește, de luni bune, o angajată, pe care se răzbună, pentru că femeia l-a reclamat la poliție. Viorica Băltărețu este contabilă, însă edilul Ionuț Stan a dat dispoziție, să meargă prin comună, pentru a încasa taxe și impozite de la cetățeni. Traseul trebuie făcut zilnic, deși oamenii refuză în mod constant să achite dările.  15 kilometri bate, la pas, zi de zi, contabila care a căzut în dizgrațiile edilului. Primarul i-a interzis să folosească mașina personală și a obligat-o să meargă pe jos, prin fiecare sat. Ieri, femeia a stat trei ore în ploaie, după ce șeful a mințit-o că va trimite o mașină, să o ia. Femeia a înregistrat o parte a traseului, pe care l-a făcut, pe un drum de câmp, unde a fost prinsă de ploaie. Aceeași angajată a fost lăsată și fără birou, la începutul anului, când șeful a hotărât să o scoată în holul primăriei, cu toate documentele de care se ocupă, dar i-a luat scaunul de la birou, pentru a o pedepsi.

Înregistrarea, postată pe o rețea de socializare, a stârnit indignarea a numeroase persoane, care condamnă atitudinea primarului. Problemele contabilei au început în urmă cu jumătate de an, când Viorica Băltărețu a sesizat poliția, prin numărul de urgențe 112, după un incident cu edilul, pe care l-a acuzat că a agresat-o, în birou. Primarul din Albeni și-a întocmit o „listă neagră” cu mai mulți angajați, cu care a intrat în conflict, pe unii reușind să-i dea afară din instituția. Ionuț Stan a devenit cunoscut, după ce a fost implicat într-un scandal sexual, cu doctorița din comună, căreia i-a închis cabinetul, ca să se răzbune.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here