VIDEO/ Dedicații la o petrecere cu Leo de la Strehaia: „Primarul din Rovinari e primar milionar”

0
4473

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a fost filmat la o petrecere la care a participat alături de controversatul personaj Leo de la Strehaia. Dedicațiile pentru edilul din Gorj, cunoscut drept cel mai bogat ales local din județ, arată imaginea pe care o au cei din anturaj, despre el:. „Primarul din Rovinari e primar milionar”.

Primarul ALDE din Rovinari-Gorj apare în imaginile filmate la o petrecere cu mai mulți rromi înstăriți, printre care și Leo de la Strehaia și postate pe o rețea de socializare. În filmulețul distribuit de cei care s-au chefuit alături de edilul Robert Filip se aud dedicațiile făcute primarului, care demonstrează imaginea pe care o are acesta: „Măi primare, măi primare, tu ai post de milioane! Primarul din Rovinari e primar milionar”. După apariția informațiilor în mass-media, filmarea a fost ștearsă.

Primarul Robert Filip, vicepreședinte ALDE Gorj, este latifundiar. Acesta deține 94.177 metri pătrați de teren, în Târgu Jiu și în comuna vecină, Dănești, unde are atât suprafețe în intravilan, cât și în extravilan sau forestiere. La 33 de ani, edilul deține, pe lângă terenuri,  două apartamente în Rovinari și o casă de 350 mp, în comuna Dănești, achiziționată anul trecut. Filip deține un adevărat domeniu, în mijlocul unei păduri din localitate. Politicianul se laudă și cu o colecție de ceasuri și bijuterii, în valoare de aproape 6.000 de euro. În declarația de avere din 2018, lui Filip i-au mai apărut 147.000 de euro, din darul de la nunta pe care a avut-o în 2017.

Primarul mai încasează aproape 30.000 de lei din chirii, de la două mari firme, respectiv 21.623 lei, de la Catena și 8.370 lei, de la OMV Petrom și salariul de la primărie, de 71.790 lei. Din ultima declarație de avere depusă de Filip, reiese că nevasta acestuia încasează și ea bani din trei surse, respectiv de la o firmă privată, ca jurisconsult și de la două instituții de stat, Direcția de Sănătate Publică (DSP) și Primăria Drăguțești, la ambele fiind angajată ca inspector.

Primarul latifundiar, autointitulat JR

Robert Filip a ajuns primar în Rovinari, după decesul tatălui lui, Dorin Filip, care a avut trei mandate la conducerea primăriei. Pe pagina oficială a instituției administrative, actualul edil și-a trecut, lângă nume, și abrevierea englezescului „junior”, autointitulându-se „primar Jr Filip Dorin Robert”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here