Șocant! Și-a ținut bunica moartă în apartament, doi ani. Cadavrul, găsit mumificat

0
1027

O femeie din Târgu Jiu și-a ținut bunica moartă, în apartament, timp de aproape doi ani. Descoperirea șocantă a fost făcută de pompieri, alarmați de vecini, care au sesizat faptul că, de ceva vreme, nimeni nu mai răspunde, din locuința celor două femei. Echipele de intervenție au găsit cadavrul mumificat al bătrânei de 90 de ani, iar pe nepoata femeii, în vârstă de 42 de ani, au găsit-o spânzurată. Nepoata, care a ascuns vreme de aproape doi ani moartea bătrânei, s-a sinucis cu o curea, de suportul perdelei.

„La fata locului s-au deplasat polițiști și lucrători ISU care au dislocat usa si au identificat cadavrul unei femei de 42 de ani, din Tg Jiu, spânzurată cu o curea de suportul perdelei și cadavrul mumificat al unei femei, de 90 de ani, bunica persoanei spânzurate.
Ambele cadavre au fost transportate la SML pt efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor deceselor. În cauză a fost întocmit dosar penal pt ucidere din culpa, efectuandu-se cercetari sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Tg Jiu”, se arată într-un comunicat al Poliției gorjene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here