A vândut droguri, timp de un an, în Gorj. Minori, printre clienți

0
136

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce procurorii DIICOT au descoperit că acesta a distribuit droguri de risc și mare risc, în ultimul an, în județul Gorj. Printre clienții traficantului de canabis și ”cristal” au fost și minori.
”Din probele administrate în cauză a rezultat că în perioada iulie 2023 – mai 2024, acesta a deţinut, transportat şi vândut diferite cantități de drog de risc (canabis) și mare risc (3-CMC, cunoscut sub denumirea generică de cristal) către consumatori, inclusiv minori, de pe raza județului Gorj.

Au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Vulcan, fiind identificate și ridicate cantitatea de aproximativ 40 de grame de canabis, porționată și ambalată în 19 doze, țigări confecționate artizanal (consumate parțial), cântare de precizie, un grinder, precum și alte mijloace de probă.
La data de 16.05.2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Gorj a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis reprezentanții DIICOT.
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here