Atac al primarului PSD, la adresa liderului Mihai Weber. „Un neavenit care are proiecte în vorbe”

2
689

Primarul PSD al comunei Peștișani l-a atacat dur pe șeful de partid, Mihai Weber, pe care îl acuză că nu are strategii reale pentru județul Gorj. Cosmin Pigui se arată supărat pe liderul social-democrat, după ce, la rectificarea bugetară, localitatea pe care o conduce nu a primit niciun leu. Edilul a fost „sărit” de pe lista de invitați, la petrecerea pe care partidul o organizează la Runcu. Pigui susține în postarea publică, făcută pe pagina de socializare, că unul dintre prietenii președintelui de partid i-au fabricat un dosar penal.

„Rog pe toți cunoscuții mei să înțeleagă că Comuna lui Brâncuși nu are nevoie de bani la rectificare! Îi mulțumim din suflet domnului președinte Weber pentru că are o strategie uimitoare, revoluționară pentru Gorj. Este prima data când conducerea PSD are o strategie de dezvoltare! În toate documentațiile europene se discută că Gorjul are ca avantaj brandul multicultural … Brâncuși! Niciodata Gorjul nu-l va avea pe Weber, ci pe Brâncuși! Noi vom rămâne aici! Cum spun spuni unii “slava ukraine” așa spunem noi de la Peștișani “slava Peștișani”! Și am reușit, fără vreun sprijin: fără Poenaru!
P.S. Am avut dosar penal fabricat de prietenul președintelui comisiei SIE Mihai Weber. Restul sunt povesti. Un neavenit care are proiecte in vorbe! Gorjul incepe cu Brîncuși! Noi suntem Brîncuși și promit că nimeni, politic, nu-și va bate joc de al nostru Brîncuși. În orice variantă eu sunt PSD! Nu și ei!”, este mesajul postat de Cosmin Pigui, primarul din Peștișani.

2 COMENTARII

  1. In sfarsit un primar cu coloana care spune lucrurilor pe nume nu ca alti „pupincuristi” (a se vedea rudaru Bobaru primar la Bumbesti-Jiu care impreuna cu Weber au „retehnologizat” UMSadu de e aproape de faliment)!?Aveti dreptate dle.Pigui nici un proiect din vorbele lui Weber nu s-a materializat ! Este un mare oportunist si cam atat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here