Atac la omul lui Câțu din Ministerul Finanțelor: „Specialist fără specialitate”

0
1986

Atac dur al liderului USR Gorj, la adresa secretarului de stat în Ministerul Economiei, Gheorghe Pecingină. Radu Miruță critică faptul liderii PNL l-au promovat de actualul reprezentant al guvernului, care a schimbat mai multe partide, în ultimii ani, trecând de pe o parte pe alta a politicii. „Gheorghe Pecingina, candidatul PNL Gorj pentru Camera Deputatilor, s-a remarcat prin desele treceri de la un partid la altul, avand la activ deja cinci partide. Pentru a arata modul in care se doreste numirea profesionistilor curati in functii publice, guvernul Orban i-a rasplatit traseismul politic si “studiile corespunzatoare” prin numirea in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor, chiar daca venit in PNL fiind vicepresedinte ALDE, dupa ce a plecat din PSD, declara initial ca nu isi doreste nicio functie”, a postat Miruță, pe pagina publică.
Liderul userist amendează și faptul că liberalul a fost impus în minister, fără o activitate care să-l recomande pentru un post la un asemenea nivel. „Probabil ca finatistii adevarati ai acestei tari, oameni care au coatele tocite pe bancile scolilor, se simt “fantastic” sa fie condusi la nivel national de un asemenea specialist fara specialitate.

Si pentru ca studiile sale de la facultatea privata din Arad, specializata in a imprima diplome de licenta pe bani nu au eclipsat suficient adevaratii finantisti din aceasta tara, PNL Gorj a gasit potrivit sa incerce a-l trimite in Parlamentul Romaniei, punandu-l candidat de seama la Camera Deputatilor. Daca acestia sunt cei mai valorosi oameni din PNL Gorj, “suntem pe maini bune”, încheie postarea, într-un mod ironic, Radu Miruță.
Gheorghe Pecingină susține că, în ciuda criticilor, PNL va face alianță cu URS, după alegeri, declarând că în partidul cu care acum este în competiție, sunt oameni bine pregătiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here