Atac TERORIST la STRASBOURG! 2 morţi şi 11 răniţi

0
618

Focuri de armă au fost auzite, marți seara, în centrul orașului Strasbourg, din Franța. Potrivit presei locale, cel puțin două persoane au murit, iar alte 11 au fost rănite.

Centrul orașului a fost evacuat. După ce au auzit focurile de armă, oamenii s-au refugiat în perimetrul Târgului de Crăciun din zonă.

Sute de agenţi de poliţie, jandarmi şi militari au fost mobilizaţi în centrul oraşului Strasbourg. Împușcăturile s-ar fi auzit în apropierea unui Târg de Crăciun, din Piața Kleber, potrivit BBC.

Restaurantele din împrejurimi au fost încuiate și nimeni nu este lăsat să iasă sau să intre în acestea.

„Schimb de focuri în centrul oraşului Strasbourg. Vă invităm să rămâneţi acasă în aşteptarea clarificării situaţiei”, a scris pe Twitter, Alain Fontanel, prim-adjunct al primarului oraşului.

Atacatorul nu a fost încă prins, a anunțat primarul Strasbourgului.

„Poliția face apel către toți cei care se află în oraș să nu iasă din casă. Incidentul a avut loc într-o zonă extrem de circulată. Tot centrul este închis și se actionează. Este acțiune în desfășurare. Sunt și mulți europarlamentari în Parlamentul European care sunt sfătuiți să nu iasă pentru că nu este sigur. Nu se vorbește despre un atentat terorist, pentru că încă nu sunt toate datele necesare”, a spus Sabina Iosub, corespondent special Antena 3 la Strasbourg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here