Au tamponat intenționat un autoturism, i-au spart geamurile și au luat la bătaie șoferul

0
132

Doi bărbați au fost reținuți, după ce au intrat frontal cu mașina într-un autoturism staționat, i-au spart geamurile cu o bâtă și au luat la bătaie șoferul și un pasager. Cei doi tineri agresați au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale, iar bătăușii au ajuns în arestul poliției. Scena violentă s-a petrecut la Mătăsari.
”Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce tânărul de 23 de ani și un alt bărbat de 38 de ani, se aflau într-un autoturism staționat, au fost surprinși de alt autoturism, condus de un bărbat de 40 de ani, care a intrat în coliziune frontală cu acesta, în mod intenționat. De asemenea, polțiștii au mai constatat faptul că, din autoturism a coborât conducătorul auto de 40 de ani, care împreună cu un alt localnic de 46 de ani, folosindu-se de un obiect contondent din lemn, ar fi spart geamurile autoturismului staționat, după care au exercitat acte de violență împotriva celor doi ocupanți ai autovehiculului.
Persoanele vătămate au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată un comunicat emis de Inspectoratul Județean de Poliție Gorj.
Procurorii cer arestarea preventivă a celor doi bărbați reținuți pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here