Cine este Ciobotărică, noul director al CEO?

0
610

Laurențiu Ciurel a fost revocat din funcție vineri seara, de Consiliul de Supraveghere, întrunit la Ministerul Energiei. Unele publicații locale și chiar naționale au anunțat rezultatul votului cu două ore înainte de începerea procedurii. Informația a fost confirmată oficial în jurul orei 22.30, când a fost anunțat și directorul interimar. Laurențiu Ciobotărică, director financiar în cadrul companiei, era deja prezent în capitală, dovadă că deznodământul nu a fost o surpriză, nici pentru reprezentanții ministerului de resort, nici pentru Consiliul de Supraveghere. După miezul nopții, supraveghetorii au emis și un comunicat de presă, în care au prezentat motivul demiterii lui Laurențiu Ciurel și noul director. Deși este membru al directoratului CEO de la jumătatea anului, CV-ul șefului de la Divizia Financiară nu a fost făcut public până acum.

https://presafarastapani.ro/wp-content/uploads/2015/12/comunicat-cs-ceo.png

Ciobătărică deține o casă și un apartament în Târgoviște și este proprietar al unui teren de peste 900 metri în Ilfov. Directorul interimar al companiei energetice este asociat la două firme de consultanță, SC DEY ENERGI și SC Elrom Construct. Veniturile noului director sunt completate din chirii, anul trecut încasând 8.400 lei, conform propriei declarații de avere. Soția acestuia lucrează la Agenția Județeană de Plăți și Inspecție Socială, dar a obținut venituri și din activități de formare profesională.

Laurențiu Ciobotărică a reprezentat administrația la discuțiile purtate în urmă cu trei săptămâni, cu sindicaliștii și angajații care au stat cinci zile în greva foamei în fața companiei, promițând, în numele directoratului, să îndrepte unele abuzuri ale administrației, împotriva minerilor și energeticienilor.

https://presafarastapani.ro/wp-content/uploads/2015/12/ciobotarica.png

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here