Cruciți-vă! Tabloul candidatului la Senat, plimbat ca icoana, prin sat

0
9298

Staff-ul candidatului PNL la Senat, Ion Iordache, a ieșit în campanie cu un tablou al omului de afaceri, pe care l-a plimbat ca pe icoană, în satul Murgești, din apropierea orașului Turceni. Oamenii care îi fac propagandă lui Iordache s-au pozat, mândri de idee, distribuind pe rețelele de socializare „strategia de imagine”. Printre ei, viceprimarul orașului Turceni, unde însuși Ion Iordache a fost edil și care este condus acum de cumnata acestuia.
Gestul susținătorilor candidatului liberal a fost izonizat, pe rețelele de socializare.

„Pelerinaj la Murgeşti. Se confirmă. Prostia umană este infinită. I-au pus lui Iordache poza pe catafalc şi merg cu ea din poartă în poartă la enoriaşi. Moaştele sf. Ciordache şpăgarul, sunt plimbate cu mândrie şi deferență. Deferența slugii şi mândria prostului. Atâta prostie pe mp rar mi-a fost dat să văd. Să fii mândru că promovezi electoral gasca traseiştilor sifonari de bani publici, trebuie să nu ai toate țiglele pe casă. Dar! În țara unde Dragnea era aplaudat frenetic şi Viorica, tuta absolută pemier, totul e posibil. Sfatul meu. Canonizați-l!”, a scris Petre Goanță, fost consilier PNL, care și-a dat demisia din partid, acuzând liderii organizației județene, că au mazilit candidatul partidului, la Rovinari, în favoarea unui membru ALDE.
Candidatul a cărui imagine a fost plimbată ca icoana, prin sat, este cel mai bogat politician din Gorj, având contracte cu statul și devenind, în ultimii ani, un latifundiar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here