Descoperiri uluitoare, în cazul bătrânei ținute moartă, doi ani, în apartament

0
896

Nepoata care a ținut cadavrul bunicii de 90 de ani, moarte, timp de doi ani în apartament, a ascuns decesul bătrânei, pentru a încasa pensia de 1.100 de lei a bătrânei. Camera în care era ținut trupul mumificat al pensionarei i-a șocat până și pe anchetatori: totul era năpădit de pânză de păianjeni și tixit de mormane de haine și lenjerii.

Cazul bătrânei de 90 de ani, găsită mumificată în apartamentul în care locuia cu nepoata ei, de 42 de ani, i-a uimit până și pe anchetatori. Oamenii legii au găsit, luni, cadavrul femeii moarte de doi ani și pe nepoata acesteia, spânzurată, într-un apartament aflat la etajul opt al unui bloc din Târgu Jiu. Polițiștii și procurorul care coordonează ancheta au găsit cadavrul nepoatei, atârnând în ștreang. Femeia de 42 de ani se spânzurase cu o curea. Trupul bunicii de 90 de ani, mumificat, era întins pe pat, într-una din camerele apartamentului. Încăperea, spun surse din rândul anchetatorilor, dă fiori oricărei persoane: tixită de haine și împânzită de pânză de păianjeni, camera în care a fost ținută moartă femeia, în ultimii aproape doi ani, pare desprinsă din filmele cu mumii egiptene.

După moartea bătrânei, nepoata care locuia cu ea a ascuns acest lucru. Părinții, care locuiau la țară, știau că bunica este bine, iar vecinii au fost mințiți că femeia a fost luată de familie, la țară. Motivul pentru care nepoata a trăit doi ani cu cadavrul în apartament a fost pensia bătrânei. În fiecare lună, nonagenara primea 1.100 de lei, având, pe lângă pensie și o indemnizație de handicap. Nepoata s-a spânzurat în urmă cu câteva zile, după ce familia i-ar fi cerut o parte din economiile puse de-o parte, pentru bătrână, bani pe care femeia îi cheltuise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here