EXCLUSIV/ Sarcină, despre meciul Viitorului Pandurii: La meciul cărei echipe ați fost? Nu știu!

0
1843

Afaceristul Nicolae Sarcină, care în urmă cu trei ani a înregistrat la OSIM denumirea Pandurii și a vrut să intre în acționariatul clubului de la Târgu Jiu, a fost prins cu minciuna, de „Presa fără stăpâni”. Omul din umbră al echipei Energeticianul, care săptămâna trecută și-a schimbat denumirea în Viitorul Pandurii, a spus, inițial că nu știe că există echipa Viitorul Pandurii, pe care o conduce prin ginerele său. Omul de afaceri a recunoscut, apoi, că a fost prezent la meciul de la Severin al nou-botezatei trupe. 

Pentru cunoscuții lui Sarcină? Așa e el? Sau face pe prostul?

N. Sarcină: Există Viitorul Pandurii, că nici nu știu? Există?

Reporter: Ați fost la meciul echipei, de la Severin. 

N. Sarcină: Am trecut 10 minute, eram prin Severin

R: La meciul cărei echipe ați fost?

N. Sarcină: Nu știu!

Afaceristul Nicolae Sarcină, cel care se află în spatele echipei care a fost botezată, miercurea trecută, Viitorul Pandurii, se preface că nu știe despre ce este vorba. Patronul unui cunoscut lanț de magazine susține că nu are legătură cu echipa ginerelui Alin Zgripcea, care copiază formația din Târgu Jiu. Metoda de a conduce prin persoane puse de fațadă, în calități oficiale, este una pe care afaceristul a mai practicat-o. În urmă cu aproximativ 15 ani, firma Succes Nic Com a lui Sarcină, cu afaceri de miliarde de lei, figura, în acte, pe numele soacrei, o bătrână din comuna Runcu. Într-o înregistrare telefonică, Sarcină se dă de gol și recunoaște că este fan Pandurii Lignitul Tg Jiu.

Omul de afaceri Nicolae Sarcină, cel care stă în spatele echipei ce și-a schimbat numele din Energeticianul, în Viitorul Pandurii, fiind ușor de confundat cu echipa Pandurii Tg Jiu, îl ia pe NU ȘTIU în brațe, atunci când este întrebat de clubul mutat de la Vâlcea, la Petroșani și pe care acum îl vrea la Târgu Jiu. Încercările afaceristului, de a pune mâna pe echipa gorjeană Pandurii, au început în urmă cu câțiva ani, în 2016, când Sarcină a înregistrat la OSIM denumirea Pandurii. Nicolae Sarcină recunoaște că a vrut să devină membru asociat la Pandurii Lignitul Târgu Jiu și chiar a făcut demersuri în acest sens. A virat suma de 50.000 de lei, în 2016, când clubul era în reorganizare, însă banii i-au fost returnați.

Omul de afaceri a fost prezent, în week-end, la meciul disputat de echipa nou botezată, susținut pe stadionul de la Drobeta Turnu Severin. Întrebat de prezența sa acolo, Sarcină a făcut, din nou, pe surprinsul.

N. Sarcină: – Așa se numește, Viitorul Pandurii Tg Jiu? N-am fost în nicio tribună oficială, am trecut 10 minute pe acolo, eram prin Severin, ca orice om care iubește sportul.

R: – Ați fost la meciul cărei echipe?

N. Sarcină: Nu știu. Nu știu cum se numește”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here