Femeia care vrea să schimbe traiectectoria pentru Săcelu: ”Să lași de izbeliște comuna, când stă pe o comoară, este de netolerat”

0
62

Ileana-Loredana Dănășel este omul de care Săcelu are nevoie pentru a se dezvolta. Cu o mica afacere de familie, candidatul PSD la funcția de primar cunoaște care sunt criteriile care stau la baza dezvoltării, respectiv munca, determinarea și perseverența. Săcelu este una dintre localitățile subdezvoltate ale Gorjului, care, în ciuda bogățiilor zonei, este într-o continuă degradare. Acest lucru trebuie să se schimbe, iar localitatea are șansa de a schimba traiectoria pe care se află.

”Secelenii mă susțin. Știu acest lucru, deoarece decizia de a candida vine în urma discuțiilor purtate cu oamenii. Nu se poate ca în anul 2024, în Săcelu să nu existe un market, o farmacie, minim un investitor care să dezvolte zona, etc. Satele sunt depopulate și îmbătrânite și nu este normal. Săcelu poate deveni un reper în rândul zonelor cu specific balnear, deoarece potențialul zonei este uriaș. Să lași de izbeliște comuna, când stă pe o comoară, este de netolerat. O să mă implic cu toate puterile pentru a dezvolta localitatea și știu că mă pot baza pe întreaga echipă PSD. Am discutat cu conducerea Partidului Social-Democrat Gorj încă de la început despre ce vreau să fac la Săcelu, iar deschiderea pe care au avut-o față de proiectul meu m-a determinat să merg mai departe și să punem în aplicare acest plan”, a declarat Ileana Dănășel, candidatul PSD la funcția de primar a localității Săcelu.

– Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația PSD GORJ
– CUI mandatar financiar coordonator: 21240002

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here