Rezultatul necropsiei, în cazul tânărului a cărui familie acuză un accident de muncă

0
195

Medicii legiști au efectuat necropsia în cazul tânărului de 33 de ani, ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Târgu Jiu, unde a intrat în comă, la scurt timp și a cărui familie acuză că ar fi fost victima unui accident de muncă. Potrivit surselor TV SUS, rezultatele autopsiei au arătat că Alexandru Nedelcu a murit din cauza unei septicemii. Conform unor surse medicale, tânărul, adus de familie în data de 16 mai, în stare foarte gravă, la Unitatea de Primiri Urgențe, a avut o infecție puternică, ce a dus la necroză în zona inferioară a piciorului, sursa posibilă fiind o rană la genunchi.

Medicii au prelevat probe, care au fost trimise la Institutul de Medicină Legală Craiova.

Alexandru Nedelcu a murit pe 28 mai, cu o zi înainte de a împlini 33 de ani. În majoritatea perioadei de internare, tânărul s-a aflat în comă. Medicii au încercat să intervină chirurgical, însă constatarea stării septice în care se afla bărbatul a dus la un prognostic rezervat.

Familia tânărului, luată prin surprindere de starea acestuia, a acuzat că ar fi fost victima unui accident de muncă, ceea ce a dus la deschiderea unui dosar, de către polițiștii gorjeni, care așteaptă rezultatul de la IML Craiova, pentru a întregii raportul medical privind cauza morții lui Alexandru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here