Fost ministru de Finanțe: „Evazionistul bugetar Ciolacu își dă singur derogare de la legile României”

0
552

Fostul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, îl acuză pe premierul Marcel Ciolacu, de faptul că încalcă legea, profitând de poziția pe care o are și care îi dă posibilitatea să facă ordonanțe de Guvern, prin care dă derogare pentru eludarea anumitor obligații legislative. Vîlceanu spune că prim-ministrul comite, astfel, „evaziune bugetară”.
„Ciolacu nu respectă nicio lege care are legătură cu finanțele publice și pentru că poate, își dă singur derogări prin ordonanțe de urgență.
Fapta săvârșită de Ciolacu ar trebui să se numească evaziune bugetară, pentru că pur și simplu face ce vrea el cu banii românilor, fără să-i pese deloc de legile țării”, a scris Dan Vîlceanu pe pagina de socializare, unde a postat și o listă cu legile pe care Ciolacu le încalcă, prin exceptările pe care le-a dat prin ordonanțe de urgență.
”Ciolacu este mai ticălos decât toți evazioniștii din țara asta la un loc și faptele lui sunt mai grave decât toată evaziunea fiscală din România la un loc pentru că în urma faptelor lui Ciolacu țara noastră o să aibă de suferit grav și pe termen lung: creșterea economică va fi înăbușită, ratingul de țară va fi înrăutățit, România va plăti dobânzi tot mai mari, deficitul bugetar va crește, datoria publică va crește și mai mult, inflația o să revină pe trend crescător. În concluzie, atât țara cât și românii vor suferi.
Marcel Ciolacu va prăbuși economia României, va sărăci românii și nimeni nu va putea să-l pună să plătească pentru că, spre deosebire de cei care fac evaziune fiscală, evazionistul bugetar Ciolacu își dă singur derogare de la legile României”, a mai transmis Dan Vîlceanu, pe pagina de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here