Fostul consilier Nicolae Bobu, în CS-ul Complexului Oltenia

1
1056

Doi noi membri au fost numiți, joi, de Adunarea Generală a Acționarilor, în Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia. Nicolae Bobu (foto), avocat și fost consilier local PNL și Alexandru Florian Gătejescu, avocat și vicepreședinte PNL Dolj, au primit mandate pe o perioadă de patru luni. Gătejescu a mai fost susținut de PNL și în alte posturi. Liberalul craiovean a fost membru în Consiliul de Administraţie al Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGICMM) Craiova.

Consiliului de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia are următoarea componență: Marcoci Alexandru – președinte, Vlad Constantin – membru, Georgescu Petre Mădălin – membru, Tanasiev Vladimir – membru, Eftenoiu Mădălin-Cornel – membru, Nicolae Bobu – membru și Alexandru Florian Gatejescu – membru.

1 COMENTARIU

  1. OARE CE-L RECOMANDA PE PLUTONIERUL BOBU LA CONDUCERA CEO?OARE ESTE MARE SPECIALIST?OARE VA MERGE MAI BINE CEO?PNL GORJ NU AVEA PE ALTUL MAI BUN DECAT ACEST SINECURIST LIPITOR DE AFISE?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here