Fostul ministru Dan Vîlceanu îl acuză de „viol”, pe vicele PNL, Gigel Știrbu. „Dânsul este cel care face aceste propuneri”. VIDEO

1
753

Fostul lider PNL Gorj și fost ministru, Dan Vîlceanu, îl acuză de „viol” pe Gigel Știrbu. Vicepreședintele liberal, pus să conducă interimar filiala de la Gorj, este acuzat că siluiește statutul partidului, dictând măsuri și luând decizii ilegale, pentru a-l ajuta pe senatorul traseist, Ion Iordache, să câștige alegerile pentru conducerea structurii județene.

Fostul ministru liberal, Dan Vîlceanu, îl acuză pe vicepreședintele PNL, deputatul de Olt, Gigel Știrbu, că a încălcat constant statulul partidului, în încercarea de a-l ajuta pe cel mai bogat politician de Gorj, să ajungă președinte al filialei PNL. Vîlceanu a atacat în instanță chiar numirea lui Știrbu, ca interimar la PNL Gorj și contestă alegerile pe care acesta le organizează, la sfârșitul acestei luni. Dan Vîlceanu spune că structurile care decid conferința de alegeri sunt, la rândul lor, ilegale. Biroul politic interimar, votat de BPN, nu există, ca structură recunoscută de statutul partidului.

Aproape o treime dintre organizațiile locale din județ nu au delegați aleși, care să participe la conferința de alegeri, pentru șefia PNL Gorj. Vîlceanu numește ceea ce se întâmplă la filiala județeană, sub conducerea lui Gigel Știrbu, “un simulacru ieftin” și spune că, din acest motiv, nu va candida la viitoarele alegeri, anunțate pentru data de 26 noiembrie. „Nu ai de-a face cu alegeri. Pur și simplu este un viol, în văzul tuturor. Nu se ține cont de niciun fel de regulă sau de chestiuni care ar fi trebuit să fie aplicate, ci pur și simplu, se întâmplă după dorința unora, care în acest moment joacă în picioare statutul PNL. Președintele interimar, în primul rând, pentru că dânsul este cel care face aceste propuneri și girează încălcări ale statutului. Practic, când ai de-a face cu un viol, nu poți să te duci să participi. Tocmai de aceea, nu pot gira printr-o eventuală candidatură, astfel de lucruri, care se întâmplă în PNL. Voi continua demersurile de a contesta în instanță”, a afirmat Dan Vîlceanu. Declarația completă o puteți urmări la link-ul de mai jos:

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here